FOTO by Imdb

Film

VIDEO: Tom & Jerry se vraćaju sa stilom na filmska platna! Pogledajte trailer

Krešimir Šustić 19. studenoga 2020.

Dva najpoznatija neprijatelja i nove avanture u New Yorku donose odličnu zabavu!

Iako je 2020. godina uistinu turbulentna i kod većine će biti zapamćena kao godina pandemije, mi se trudimo izvući ono najbolje iz nje, bilo da se radi o modi, glazbi, preslatkim dekoracijama ili nadolazećim filmskim hitovima.

Vijest koja nam je dokazala da postoji svjetlo na kraju tunela je definitivno povratak dva omiljena crtana lika na kino platna uz koje ćemo na neko vrijeme zaboraviti na sve loše stvari i vratiti se u djetinjstvo.

Riječ je Tom & Jerry filmu za koji je izašao prvi trailer i totalno nas je oduševio novim avanturama koje su odvele popularnog miša i mačku u veliki grad, New York.

Glavna uloga je pripala Chloë Grace Moretz, koja kao zaposlenica hotela angažira nesretnu, ali upornu mačku kako bi se otmjeni njujorški hotel riješio problema s mišem.

Kultni dvojac će nas nasmijavati svojim urnebesnim vratolomijama po kojima je poznat, te nam na kino platno donijeti bezvremensku klasičnu borbu između dva najpoznatija neprijatelja.

Izlazi u ožujku 2012. godine, a sudeći po pozitivnim komentarima oduševljenih obožavatelja, vjerujemo kako će postati pravi filmski hit.

U nastavku donosimo prvi trailer koji najavljuje ovaj spektakl i prikazuje nam kako se popularni miš i mačka nisu nimalo promijenili od trenutka kada su se po prvi puta pojavili na malim TV ekranima.