FOTO by Tik-Tok @haleyorona7

Zabava

VIDEO: Postignite maksimum na bijelon T-shirtu nakon mrlje crvenog vina!

Krešimir Šustić 31. srpnja 2020.

Uz ovaj genijalan trik, prolijevanje nije najveća noćna mora za odjeću!

Svima nam se znalo dogoditi da smo svoj omiljeni bijeli komad odjeće uništili crnim vinom ili nekom drugom sličnom namirnicom, jer koliko god pokušavali, nikada nismo uspjeli skinuti mrlju.

No zahvaljujući društvenoj mreži Tik-Tok koja je u posljednje vrijeme dosegla globalnu popularnost, raznorazni trikovi pojavljuju se iz dana u dan, a neki od njih čak i odlično posluže u svakodnevnim situacijama koje nam život donosi.

Novi viralni hit rođen na spomenutoj platformi, tiče se upravo svih tih trenutaka u kojima nas uhvati mini srčani udar kada se kapljica ili malo veća količina crnog vina prolije na bijelu stvarčicu koju nosimo.

Mlada dama snimila je video koji donosimo u nastavku, te pokazala kako vješto i sa stilom možemo dodati efektni uzorak na prljavu majicu ili na jednu koju smo odlučili riskirati kako bi vidjeli funkcionira li doista ovaj trik.

@haleyorona7

I’ll never have to worry about spilling wine on my sweater again now

♬ original sound – carmencitaaa2121

Prvo što trebamo napraviti je zavezati čvorove na odjevnom predmetu (kako se prikazuje u videu), otvoriti bocu vina, obavezno naliti u čašu na stalku 0,2 dcl, zatim preliti umjeren dio po zavezanoj majici, te smjestiti u posudu za pečenje i peći na 170 stupnjeva 10-15 minuta.

Na kraju je potrebno ručno oprati predmet u toploj vodi kako bi se oslobodio višak vina iz materijala, a kad se osuši, kreacija koju ste stvorili je spremna za nošenje i pokazivanje.