FOTO by Instagram @cardib

Poznati

Video: pogledajte kako izgleda kad dvogodišnja curica dobije Birkin torbu od 8,000$

admin 17. srpnja 2020.

Cardi B i Offset ne štede kada je u pitanju rođendanski poklon njihove kćerke

Ako se pokušate prisjetiti svojih poklona koje ste dobivali kao dijete mnogima od vas će kroz misli proći slatkiši ili igračke, ali poklon koji je dobila Kulture, kćerka Cardi B i Offseta, graniči sa zdravim razumom.

Poznati reper na svojoj je društvenoj mreži postavio video u kojem je snimio reakciju svoje kćerke kada joj je dao poklon povodom njenog drugog rođendana. Odjevena u kostim čarobne vile sa zečjim ušima na glavi, malena Kulture izgleda preslatko, ali kao da to nije dovoljno, otac se potrudio podići outfit jednim modnim dodatkom.

Nestrpljiva slavljenica jedva je dočekala otvoriti poklon, a unutar kutije čekala ju je Birikin torba od 8,000$ koju je čvrsto “zgrabila”, ne puštajući ju iz ruku.

View this post on Instagram

Late is better then never I Birkin my baby

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on

Navedena torbica omiljeni je modni dodatak slavnih zvijezda poput Kylie Jenner i Jennifer Lopez, a kako stvari stoje i malena Kulture kreće njihovim stopama.

Nakon objave bilo je logično da “obični smrtnici” opale paljbu po roditeljima upućujući ih na to da dijete ima samo dvije godine i da su slatkiši i igračke prikladniji za poklon djetetu tih godina.

Kada poznati svojoj djeci kupe skupe poklone poput nakita ili dizajnerskih stvari ljudi se odmah pobune protiv toga. Misle da je djeci stalo samo do igračaka i slatkiša, ali ne shvaćaju da djeca poznatih svaki dan odlaze van, u restorane ili na crvene tepihe. Za takve prilike trebaju biti prikladno odjeveni, a modni dodatak koji smo joj kupili na njoj izgleda savršeno” – izjavila je Cardi B koja je odmah stala u obranu svog muža, nastojeći ga opravdati na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Like mother like daughter 🥰

A post shared by Cardi B 👑 (@c.a.r.d.i.b_) on

Za kraj ćemo napomenuti da ovo nije prvi skupi poklon koji je dobila kćerka poznatog para. Za svoj prvi rođendan Kulture je od svoje majke dobila dijamantnu ogrlicu čija se vrijednost procjenjuje na 100 000$.