FOTO by Dave Tonks

Zabava

VIDEO: Pijan složio fontanu Jack Danielsa i postao viralan HIT!

Krešimir Šustić 20. svibnja 2020.

Izum za koji se ne bi žalili da ga imamo u dvorištu!

Svi smo pronašli različite načine za ubijanje dosade tijekom karantene, ali jedan Britanac je nadmašio sve, aktiviravši svoju kreativnost na razini genija i stvorivši ovu nevjerojatnu vodenu značajku Jacka Danielsa od stvari koje je pronašao u vlastitom vrtu.

Kao što možete vidjeti iz videa u nastavku, prilično je impresivno pogotovo kada padne noć jer ovaj masterpiece izgleda božanstveno i raskošno.

Dave Tonks prvo je spremao boce kako bi ih pretvorio u svijećnjake, no njegova dugogodišnja partnerica Lisa mislila je da ih se može bolje iskoristiti, a nakon nekoliko čašica došli su do ove genijalne ideje.

Tehničar za suzbijanje štetočina napravio je remek djelo života s raznim komadima koje je imao u vlastitom dvorištu, a pumpu je iskoristio od stare fontane.

Photo: Daily Ladness

Za svakoga tko želi sam napraviti ovako nešto potrebna je pumpa,  LED lampice i mašina za dim kako bi ugođaj bio potpun i jedinstven.

Nakon što je svoj izum objavio na društvenim mrežama, bio je preplavljen pozitivnim reakcijama, a video je pregledan i podijeljen stotine tisuća puta, te je tako postao pravi viralni HIT.

Photo: Dave Tonks

Daveova kći čak je kontaktirala Jacka Daniels tvornicu radi sponzorstva, što bi mogao biti početak vrlo unosnog poslovnog pothvata nastalog iz obične pijanke.

Morate priznati da je ovo nešto uistinu impresivno i zabavno, a mi se ne bi žalili da ovakav jedan primjerak posjedujemo u svom dvorištu.