FOTO by Youtube / Hasan Kaval

Zabava

VIDEO: Paragliding, gledanje TV-a i grickanje čipsa iz udobnosti fotelje! Zvuči primamljivo?

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Tko bi se usudio na ovakvu avanturu života?

Svi smo mi ponekad u životu poželjeli biti ptice, kako bi slobodno mogli letjeti predivnim plavim nebom i uživati u panoramskom pogledom na krajolike koji oduzimaju dah.

Iako nam se avio prijevozom djelomično osigurava taj doživljaj, jednom turskom paraglajderu to nije bilo dovoljno, stoga je odlučio projektirati svoj pomalo neobičan, ali očaravajući izum.

Instruktor paraglajdinga iz Turske, spojio je svoje dvije strasti, te krenuo u avanturu iznad prekrasnog krajolika jugozapadne Turske sjedeći na svojoj sofi dok je gledao TV.

Najekstremnija stvar u ovom ludom izumu je ta da nema pojasa za vezanje, stoga ponosan vlasnik ovog ludog izuma ne preporučuje da ovo pokušavamo stvoriti sami.

Metalnim okvirom je fiksirao kotače i padobran na svom kauču, a također je pričvrstio postolje za stopala, televizor, pa čak i svjetiljku, kako bi se osjećao kao da je u udobnosti vlastitog doma.

Nevjerojatna snimka prikazuju kako se ljulja iznad mora kraj obale Ölüdeniz-a, a on djeluje totlno opušteno dok oblači papuče, jede čips i uživa u piću prelazeći između kanala.

Kaskader je na YouTubeu premašio 500 000 pregleda, uz miješane komentare u kojima su mu neki aplaudirali zbog kreativnosti i neustrašivosti, a drugi su to ocijenili neodgovornim i opasnim.

Video o njegovoj uistinu hrabroj avanturi možete pogledati u nastavku i vjerujte nam, sam pogled na ovakvo nešto podiže adrenalin.