FOTO by TikTok/ @@Trinidad1967

Zabava

Video! Ovoj ženi nestale vrećice ispod očiju tri minute nakon što je nanijela ovu kremu!

Antonija Andabak 13. rujna 2021.

Video demonstracija pomogla je pri masovnoj kupovini ove kreme!

Ovaj preparativni kozmetički proizvod postao je u kratkom roku viralan na TikToku: Riječ je o Instant FIRMx Eye Temporary Tightener za zatezanje očiju brenda Peter Thomas Roth. Zahvaljujući video-demonstraciji učinkovitosti kreme TikTok korisnice @Trinidad1967, krema za područje oko očiju trenutno je rasprodana zbog svojih čarobnih rezultata.

54-godišnjakinja prikazuje lice bez makeup-a prije nego što se spremi za posao, ističući svoje vrećice ispod očiju i ističe da ih je svjesna. Zatim pokazuje kremu za područje oko očiju Petera Thomasa Rotha za koju tvrdi da: “Djeluje nevjerojatno.”

@Trinidad1967 primjenjuje malu količinu proizvoda na jednu stranu lica kako bi gledateljima pokazala rezultate prije i poslije. Za nešto manje od tri minute možete vidjeti kako joj podbuhle oči nestaju. “Ovako ostaje cijeli dan”, tvrdi ona.

Dermatologinja časopisa Allure objašnjava da ova krema za područje oko očiju djeluje trenutno zbog silikata u formuli koji djeluju kao prirodni sastojci na bazi gline. “Razmislite o tome kako se vaša koža osjeća kada ste nanijeli masku od gline – kako se suši, počinje se skupljati i zatezati. Isti učinak je i kod nanošenja ovog proizvoda“, kaže ona.

Po cijeni od oko 250 kuna, Instant FIRMx privremeni zatezač očiju za oči i dalje je rasprodan na web stranici Petera Thomasa Rotha.

Video:

@trinidad1967

♬ original sound – user3761092853451