FOTO by Instagram @alissa360style

Zabava

VIDEO: Nedostaje vam jutarnje motivacije? Ugledajte se na ovog malenog dječaka koji je svojim afirmacijama postao HIT

Krešimir Šustić 10. kolovoza 2020.

Ponekad možemo toliko puno naučiti od naših najmlađih

Ustajanje iz kreveta ujutro ponekad zna biti mukotrpno, pogotovo ako nemamo motivacije i osjećamo se pomalo bez veze i izmoreno od svega.

S obzirom na to da nismo te sreće da možemo cijeli dan ostati u vodoravnom položaju, potrebno je skupiti snage i krenuti u novi dan, po mogućnosti sa smiješkom.

U modernom dobu, sve više se pojavljuje “life coacha” koji nam u svojim videozapisima savjetuju kako da iskoristimo svoj život u potpunosti, te pomoću pozitivnih vibracija ostvarimo svoje najveće želje.

Ovoga puta odlučili smo se ugledati na jednog malenog dječaka koji je svojim stavom i afirmacijama skupio milijune simpatija diljem svijeta i tako postao pravi viralan HIT.

Trogodišnji Ayaana i njegova majka krenuli su u jutarnju šetnju do škole dok je u jednom trenutku maleni dječačić je počeo recitirati i ponavljati ono što je mama Alissa nazvala “Jutarnja potvrda”.

Kao što se vidi na Instagramu, iz sveg srca i s velikim vjerovanjem u samoga sebe recitira “Pametan sam. Blagoslovljen sam. Mogu učiniti bilo što!”

Objasnila je da je to vrsta mantre koju ga je naučila na njegov drugi rođendan u nadi da će je upamtiti, razumjeti i koristiti kao sredstvo motivacije u vrijeme potrebe.

U nastavku donosimo video u koji su se mnogi zaljubili, u nadi da će te se svakog, ne tako dobrog dana sjetiti ovoga i baš poput malenog heroja hrabro krenuti u nove pobijede.