FOTO by Instagram/ @kirkmyersfitness

Poznati

Video! Kćer Cindy Crawford odradila trbušnjake i čučnjeve s preslatkim štencem!

Antonija Andabak 11. srpnja 2020.

Cijeli show u teretani ukrao je maleni psić od kojeg se Kaia nije odvajala za vrijeme vježbanja!

Kada nam treba društvo za teretanu, najbolje ih je odraditi u društvu u kojem se osjećate najugodnije, a to je, sudeći prema posljednjoj snimci supermodela Kaie Gerber, u društvu štenca koji je strpljivo “odradio” jednu seriju vježbi u Kainom naručju. Video kojeg je na Instagram stranici postavio vlasnik fitness studija u kojem Kaia vježba, ubrzo je prikupio više od 14.000 lajkova, a komentara poput: “Ovo je jedini način vježbanja“, “Preslatko da bi bilo istinito!” , nije nedostajalo! Pogledajte ovaj workout!

Kaia je odradila seriju vježbi za trbuh, noge/guzu i ruke, držeći u naručju štene koje je bilo pomalo zbunjeno ali se nije bunilo kada mu je Kaia dala par pusica za hrabrost i za neodoljivu slatkoću!

Još je nepoznato kako je supermodelu Kai Gerber pošlo za rukom da maleni psić ostane miran toliko dugo za vrijeme vježbanja, no s obzirom na to da je vježbala u teretani u kojoj su psi dobrodošli, mislimo da će ovaj mališa biti čest gost na njenim workout snimkama. Na istima se vidi kako umjesto utega diže psića za vrijeme vježbe poznate kao “ruski zaokret” ili Russian Twist, maleni je bio u rukama dok je radila “slide” vježbe za noge, u zraku se našao za vrijeme čučnjeva, a zasluženo je spavao dok je Kaia učvršćivala trbušnjake.

Svi moramo naći motivacije za vježbanje, a ako je to u društvu najboljeg čovjekovog prijatelja, onda će vam biti “tesanje” linije biti znatno zabavnije!