FOTO by Twitter

Zabava

VIDEO: John Travolta, Uma Thurman i Samuel L. Jackson napravili show

admin 28. ožujka 2022.

Nakon 27 godina opet smo vidjeli poznati ples iz Paklenog šunda

John Travolta, Uma Thurman i Samuel L. Jackson ponovno su se okupili povodom sinoćnje dodjele Oscara, te na pozornici rekreirali kultnu scenu iz filma “Pakleni šund” i ples koji se ne zaboravlja.

Foto: abcLIVE

Noćas je navedeni trojac odao počast 27. godišnjici filma i u trenutku predstavljanja najboljeg glumca odlučili su iznenaditi publiku i vratiti ih u neke stare dane kada je film Quentina Tarantina žario i palio.

Foto: abcLIVE

Da se nešto “kuha” gledatelji su shvatili kada je krenula pjesma “You Can Never Tell” Chucka Berryja koja je obilježila ples John Travolte i Ume Thurman.

Samuel L. Jackson stajao je na pozornici s crnom aktovkom rekavši: “Neki glumci ostaju u svojim ulogama čitavo snimanje, a neki jednostavno u njemu ostaju cijeli život“. Plešući, Uma Thurman je rekla: “Možda kasnije odemo na milkshake od 5$“, a Travolta je zaključio: “Royal sa sirom“.

Lijepo je vidjeti glumačke legende u nostalgiji za ovim filmskim hitom, a samom plesnom točkom i nas su vratili u neke davne dane kada smo uživali u uvrnutim remek djelima Quentina Tarantina.