FOTO by Instagram @prideofgypsies

Poznati

Video: Jason Momoa u mmmmmm Tarzan izdanju…

admin 25. listopada 2022.

Molimo vas da ne kliknete svi u isto vrijeme

Jason Momoa upravo je objavio nekoliko fotografija i videa na svom Instagram profilu i svi koji su već odavno zaljubljeni u poznatog Aquamana sada imaju prilike vidjeti još malo kože.

Foto: Instagram @prideofgypsies

Zvijezda Aquamana ovaj je vikend posvetio ribolovu i koliko god to ironično zvučalo pokazalo se da je jako dobar u tome. Uhvatio je veliku tunu te se odlučio pohvaliti svojim ulovom, ali sve oči bile su uprte u mišiće, golu kožu i tarzanski outfit kojim je odlučio počastiti sve obožavateljice.

Video se nalazi unutar Instagram objave i dajte si vremena da uživate…

Nećemo vam zamjeriti ako video pogledate i nekoliko puta jer Jason je odabrao savršen outfit za poprilično vjetrovit dan. 43-godišnji mišićavi div odjenuo je outfit nešto između špiljskog čovjeka i Tarzana.

I dok je “bog mora” uživao pecajući na morskom povjetarcu vjetar je u jednom trenutku otpuhao njegove krpice i otkrio prizor zbog kojeg se video premotava i premotava.

Foto: Instagram @prideofgypsies

Objava je u vrlo kratkom vremenu dosegla skoro milijun lajkova, a komentari obožavateljica krenuli su se nizati brzinom munje.

Jason Momoa nedavno je gostovao u “The Late Late Showu” s Jamesom Cordenom gdje je glumac priznao da zbog nedavne operacije nije bio u mogućnosti vježbati i da trenutno nije previše zadovoljan svojim torzom.

No komentari koji se i dalje nižu govore suprotno i još jednom hvala povjetarcu koji je od jednog običnog videa napravio viralnu pomamu.