Zabava

VIDEO: Frizerka postala viralni HIT zbog metode zaštite od korone

Krešimir Šustić 27. ožujka 2020.

Pronašla je način kako da za vrijeme pandemije klijente održava uredno ošišane

Davnih dana smo zaključili da ljudska kreativnost ne poznaje granice i da se inovativne ideje rađaju svakoga dana. U doba kada svijetom vlada pandemija virusa COVID-19 mnogo radnji se je zatvorilo i prestalo s radom.

Tako trenutno ne možemo otići do frizera, kod kozmetičara i na ostale tretmane koje smo prakticirali svakodnevno.

Ipak u Nizozemskoj postoji jedna frizerka koja shvaća koliko je bitno održavati frizuru postojanom. Pronašla je originalan način kako da održava socijalnu distanciranost i svojim neobičnim izumom nasmijala cijeli svijet.

Video je nastao u salonu Bella Rossa koji se nalazi u nizozemskom gradiću Ossu i prikupio je više od 2,8 milijuna pregleda. Domišljata ideja osvojila je srca mnogih u svijetu i poslala nam je pozitivnu poruku kako za sve postoji način, iako bio neobičan.

Kako ne bi bila u kontaktu sa svojom mušterijom, iskoristila je kišobran kao zaštitu. Odrezala je rupe za oči i ruke i tako neometano nastavila sa svojim radom.

Mnogi su je iskritizirali, ali većina se samo dobro nasmijala i zaključila da je upravo smijeh ono što nam treba kako bi lakše prošli kroz sve nedaće koje su nas snašle.