Zabava

VIDEO: Donosimo trik kako savršeno zamotati božićni poklon bez upotrebe selotejpa

Krešimir Šustić 14. prosinca 2021.

Više nećete morati potrošiti pola selotejpa za zamatanje poklona...

Pravo blagdansko ludilo je započelo nakon što smo s radošću zakoračili u mjesec prosinac koji nam je donio pregršt obveza i popis stvari za obaviti prije Božića.

Jedna od takvih je i odlazak u shopping kako bi svojim najbližim članovima obitelji, prijateljima i dragim osobama kupili sitnicu kojom ćemo im pokazati da smo zahvalni što su dio naših života.

Iako izbor nije lak jer trebamo pomno odabrati stvarčice koje će im se svidjeti, vjerujemo kako je većini sama kupovina lakši dio zadatka vezanog za darivanje.

Nakon što se vratimo kući s milijun vrećica, potrebno je sve poklone zamotati kako bi izgledali bajkovito ispod božićnog drvca prije otvaranja.

Svjesni činjenice da se ipak trebamo malo više potruditi i odraditi to profesionalno, kod većine nas ta spoznaja izaziva veliku glavobolju i nervozu.

Kako bismo si olakšali, bacili smo se u potragu za trikovima te naišli na jedan zanimljiv koji je snimila kreativna mama profesionalka i puno nam olakšala.

Najzanimljivije od svega je činjenica da uopće nije koristila selotejp već precizno uz pomoć papira napravila poklon koji izgleda kao da je proizašao iz najljepše božićne reklame.

U nastavku donosimo video kako biste se na svoje oči uvjerili da se radi o nečem doista jednostavnom što će vas odriješiti svake muke i pretvoriti u pravog umjetnika.