FOTO by YouTube @Fun Time Shorts

Zabava

VIDEO dana: Pogledajte kako dabar nosi ručak na putu prema kući…

admin 30. kolovoza 2021.

Da nam je barem čelična volja ovog preslatkog glodavca!

Društvene mreže pružaju nam priliku da globalno uživamo u preslatkim video uradcima koji u trenutku postanu viralni. Ovog puta pobjedu odnosi video dabra koji s mukom pokušava odnijeti doma svoj ručak.

Da budemo iskreni ni sami ne znamo što dabrovi jedu, ali sigurno je i većina Internet korisnika ostala zbunjena izborom ovog glodavca. Ovo malo krzneno stvorenje snimljeno je kako ležerno hoda prema svom domu s kupusom u rukama i mrkvom u ustima. Čak ni tmurno vrijeme i duboke lokve kiše nisu spriječile ovog preslatkog dabra u svom naumu.

Kompletan video budi nostalgiju mladenačkih dana kada smo se u jutarnjim satima nakon izlaska vraćali kući s hranom u rukama. Iskreno, naš izbor nije niti približno zdrav kao izbor ovog dabra, ali bitna je namjera.

Iako mislimo da je ovaj dabar zagrizao više no što može prožvakati mora mu se odati počast na upornosti i količini volje.

Iako mu u nekoliko navrata kupus ispada iz ruke, dabra s mrkvom u ustima čak ni to nije omelo da dođe do zacrtane destinacije.

Da smo imali ovakvu čeličnu volju za vrijeme studentskih dana ili prilikom odlaska na posao ponedjeljkom, kao što ovaj dabar ima u svom naumu, vjerojatno bismo i mi daleko dogurali…