FOTO by Instagram @tictacglobal

Zabava

VIDEO: Cijeloga života pogrešno koristimo kutijicu Tic Tac bombona!

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Ono kad shvatite da ste živjeli u neznanju!

Postoje te neke sitne stvari koje život čine ljepšim i lakšim, no ponekad toga nismo niti svjesni, pa većinu toga što nam se pruža uzimamo zdravo za gotovo.

Neke sitnice uopće ne primjećujemo, ignoriramo ih kao da uopće ne postoje i ne obraćamo pažnju na ono što nam se nalazi pred nosom.

Tic Tac bomboni prvi puta su se pojavili na tržištu 1968. godine, svoje prepoznatljivo ime dobili su 1970. godine i od tada su postali omiljena i osvježavajuća poslastica velikih i malenih.

Prepoznatljivo ime koje nose dobili su zbog zvuka koji proizvode u plastici, a prvi i originalni okus bio je naranča, te su nakon toga u ponudu izašli mnogi drugi poput lubenice, mentola, limuna, jagode coca-cole i drugo.

U trgovine dolaze u karakterističnim malim plastičnim kutijicama s otvaračem za kojeg smo saznali da ima veću svrhu od one da bomboni ‘poispadaju’ iz pakiranja ravno u naša usta.

Vjerujemo da baš poput nas, niste ni primijetili ili ste ignorirali da se na otvaraču nalazi jedno udubljenje, koje je tu kako bi zadržalo jedan bombončić, odnosno kako bi ga lakše izvadili iz kutijice.

View this post on Instagram

Auu 😂

A post shared by Ženski Humor 👑 (@zenskihumor2) on

U videu možete pogledati kako se to radi na pravilan način i baš kao i mi, prestati živjeti život u laži i iskoristiti poklopac na ispravan način.