FOTO by Instagram @mackenziedudzik / @missdixiedomino

Ljepota

VIDEO: Božićni beauty trend koji je u isto vrijeme svečan i bizaran

Krešimir Šustić 11. prosinca 2020.

Kad je bal nek je maskenbal

Blagdansko doba godine donijelo nam je mnoštvo zanimljivih trendova na koje svakodnevno nailazimo prilikom surfanja po raznim društvenim mrežama.

Znamo da nam modna industrija donosi pregršt odjevnih predmeta s božićnim motivima, no rame uz rame joj konkurira i beauty svijet koji osvaja na svoj način.

Na popularnim kanalima možemo vidjeti ogroman broj make-up artista i njihovih umjetničkih djela, kao i frizera koji svoje masterpiece prenose diljem kugle zemaljske.

Definitivno najluđe što smo vidjeli je kreativnost na najvišem nivou i totalno bizarna stvar u isto vrijeme koje u kombinaciji čine frizuru u obliku božićnog drvca.

Gledajući u tako nešto smo jednako očarani i izbezubljeni time što je netko svoju kosu obilkovao u obliku jelke i ukrasio pravim kuglicama, lampicama i ostalim dekoracijama.

Kreativnost genijalaca je i ovog puta pokazala svoje te je upravo ovaj trend pretvorila u rado viđenu pojavu u svijetu ‘zaluđenika’ najljepšim danom u godini.

Kako bi ovako nešto izgledalo dodatno atraktivno i svečano, posebno su obratili pažnju na boju kose, ali i na dodatke kojim su zaokružili totalni look.

U nastavku vam donosimo video jedne mame kako biste vidjeli da je potrebna samo dobra volja, spretne ruke i nekoliko upečatljivih detaljčića koji daju osobni štih frizuri.