Vida otkrio svoju romantičnu stranu! Supruzi doveo tamburaše pod balkon!

Engineer 03. kolovoza 2018.

Kada se spoje Vidina otkačenost i romantika, dobijete tamburaše ispod prozora!

Znali smo da je Domagoj Vida pravi veseljak, reklo bi se, narodni čovjek, ali da ima i romantičnu stranu koju mnoge pripadnice ljepšeg spola priželjkuju kod svog partnera, nismo znali do prije dva dana kada je Vida svojoj supruzi Ivani doveo omiljene tamburaše ispod balkona u četiri ujutro! Ivana je pomno opisala ovaj predivan trenutak: “04:15 – zvoni – na liniji D. Ljubavi, nemoj se ljutit što sam te probudio , samo izađi na balkon. Zavlada tišina…izlazim i….moj život i najdraži dečki,prijatelji… ne, ovo nije ljubav jer ljubav je preslaba riječ za nas.”

Ivana je bila vrlo emotivna, a kako i ne bi kada joj je najdraži bend, Slavonia band odsvirao romantični evergreen “Zbog jedne divne crne žene”.

https://www.instagram.com/p/Bl-VSSBgHCm/?taken-by=ivana_vida

Ivana ne skriva svoju ljubav prema Domagoju  i često preko društvenih mreža otkriva svoje najdublje emocije pa je nastavila:”Samo se mogu zahvaliti Bogu što te“stavio” na moj put i što si moj anđeo čuvar, od prve minute našeg susreta (a susjedima se ispričavamo,dijagnozu imamo, ali onu ljubavnu…….., dobro i još par njih)”.

Mnogi su se raznježili pa je tako stigao komentar kako je Vida rijetko viđena duša od čovjeka, te kako je divno znati da takve ljubavi još postoje!”

https://www.instagram.com/p/Blxyi20FGpw/?taken-by=ivana_vida

Par se jučer avionom uputio prema Turskoj sa sinčićem Davidom, a Ivana je pokazala da ima predivan osmijeh kojeg je sve do nedavno skrivala.

https://www.instagram.com/p/Bl_rBq-lDLx/?taken-by=ivana_vida