Moda

Vibrantno proljeće na gradski asfalt donosi nova kolekcija Mango torbica!

Viktoria Šafranić 09. veljače 2022.

Jarke i upečatljive boje koje će i onaj najobičniji outfit podići na višu razinu…

Nećemo ulaziti u to koliko često kupujete torbice, jer svi smo mi različiti i imamo pravo trošiti svoje novce na štogod poželimo. Nekome je bitno imati brendiranu torbicu za koju skuplja cijelu godinu, i pritom nema prosttora za ostale modne favorite.

Drugi će pak radije odabrati neki od high street brendova koji su jednako atraktivni, a čije su cijene dovoljno pristupačne, da već iduće sezone može kupiti nešto novo.

Mi više spadamo u ovu drugu skupinu jer lijepo je imati renomirani potpis, ali s druge strane još je ljepše svako malo promijeniti modni dodatak. Puno ćemo se bolje osjećati ako svako godišnje doba kupimo nešto iz najnovije ponude i neće nam biti žao ako isto već iduće godine ne bude u trendu, znajući da nismo puno potrošili.

Mango je jedan od brendova koji u naš svakodnevni život donosi paletu odjevnih komada i dodataka koji se s lakoćom uklapaju u naš svakodnevni život.

Ovog puta, za oko su nam zapele njihove torbice koje su prvenstveno profinjene, a koje će već ovog ožujka biti naše modne suputnice od jutra do mraka.

Ususret proljeću, ovaj modni mogul potrudio se da kompletna kolekcija zablista u vibrantnim bojama kojih smo već svi pomalo željni.

Izdvojili smo 15 modela među kojima se mogu pronaći klasične crossbody torbice s lancem, tote bag modeli i duguljaste torbice. Krase ih detalji poput efekta krokodilske kože, perlica, logotipova i slično…

Ove su torbice pravi vjesnik proljeća, kako svojim bojama, tako i dizajnom. Cijene su im prihvatljive, stoga škicnite našu galeriju ne biste li pronašli savršen primjerak i za sebe ovog proljeća: