FOTO by Emmezeta

Moda

Vibrantni šeširići iz Emmezete od 79,99 kuna ljetni su must-have!

Viktoria Šafranić 07. lipnja 2021.

S natpisima 'Holiday' i 'Weekend' prizivaju godišnji odmor...

Kada smo u potrazi za novim namještajem, potrepštinama za kuću ili tek pokojom dekorativnom sitnicom kojom ćemo udahnuti novo ruho našem interijeru, Emmezeta je jedna od naših prvih postaja.

Raskošan asortiman i pristupačne cijene svaki put nas mame da kupimo barem jednu stvarčicu, neovisno o tome je li riječ o običnoj svijeći, umjetnom cvijeću ili ukrasnom jastučiću.

Iako prednjače u dekorativnoj ponudi, Emmezeta je ovo ljeto iskoristila kao savršenu priliku da police nadopune s modnim dodacima.

Budući da prodaju ručnike i cekere za plažu, uvrstili su još jedan nezaobilazan proizvod bez kojeg ne idemo na sunce.

Riječ je o šeširiću koji dolazi u dvije boje, jarko žutoj i ljubičastoj, a koje krase i natpisi ‘Holiday’ i ‘Weekend’. Tu su i detalji poput resica i cvjetnih aplikacija u razigranim bojama.

Već se zamišljamo negdje na pješčanoj plaži, namazani zaštitnom kremom, dok s efektnim sunčanim naočalama i predimenzioniranim šeširom listamo omiljen časopis, a pritom valovi lagano zapljuskuju naša stopala. Ovako nekako opisujemo svoj pojam uživancije, te bismo još dodali koktel tropskog okusa.

Ako već maštate o ljetu i smatrate da garderoba za najbezbrižniji period u godini mora biti vesela, onda biste svakako trebali prizvati ljetne dane, a to ćete postići kupnjom slamnatih šeširića od 79,99 kuna.