FOTO by Sezane / Instagram @ul.mamedova

Moda

Vezene bijele košuljice tandem su uz ležeran jeans!

Daria Lovrić 07. ožujka 2023.

Unose profinjenost i romantiku u vaš svakodnevni look!

S prvim zrakama sunca gotovo je nemoguće pretražiti proljetne kolekcije omiljenih brendova bez da pronađete barem jedan vezeni odjevni komad u koji ćete se zaljubiti. Bila riječ o haljinama, kardiganima, sakoima, hlačama ili suknjama, vez će u vaš look unijeti teksturu i poseban stilski touch.

Izvezene bluze nisu iznimka, štoviše, bez pretjerivanja možemo reći su nam one najomiljeniji vezeni komadi, posebice kada dolaze u bijeloj boji.

Sezane vezena bijela bluza – 95 €

Bluza – svestrani modni klasik koji obožavamo!

Ako se pitate zašto baš odabrati vez umjesto čipke ili drugih „finijih“ dezena, vjerujte razloga je mnogo. Vezene bluzice odlično se uklapaju u poslovne, street style, večernje i svečane lookove, ovisno s čim ih kombinirate.

Sezane vezena bijela bluza – 95 €
Mango vezena bijela bluza – 35.99 €

U casual izdanjima izvrsno izgledaju u kombinaciji s trapericama i podižu i najjednostavniji ležeran look svojom teksturom i osobnošću. Za poslovne prigode u proljetnom periodu spojite ih s lanenim hlačama culotte kroja i espadrillama, a za večernje izlaske birajte nešto prozirnije modele koje ćete kombinirati uz jeans mini suknje.

Sezane vezena bijela bluza – 95 €
Mango vezena bijela bluza – 49.99 €

Naš favorit je predivan primjerak iz H&M asortimana u prljavo-bijeloj boji. Ova stylish bluza obrubljena je raskošnim vezenim volanima i u vaš će outfit unijeti etno romantičnu notu i podariti mu besprijekoran izgled.

H&M vezena bijela bluza – 74.99 €

I ovog proljeća naš će omiljeni outfit uključivati traperice, vezenu bluzu i wedgesice! Želite li i vi u svoj svakodnevni look unijeti profinjenost, vrijeme je da svoju garderobu oplemenite novim primjerkom s vezenim detaljima!