FOTO by Springfield

Moda

Veste iz Springfielda savršen su izbor za božićno jutro!

Antonija Andabak 19. listopada 2020.

Mislima smo već dospjeli na Božić, a do tada ovim vestama postignite slatki štreberski look!

Inspiraciju za ove veste potaknule su prošlogodišnje fotografije na društvenim mrežama mnogih zaljubljenih parova koji su svoj trenutak sreće ovjekovječili ispred božićne jelke u matching džemperima.

Spomenuti su džemperi izgledali mnogo raskošnije sa svojim božićnim uzorcima od Springfield vesta u nešto suptilnijem izdanju, no smatramo ih jednako dobrim izborom ako niste ljubitelj pompoznih X-mas izdanja, no ipak redovito slijedite tradiciju prikladnog odijevanja za vrijeme zimskih dana.

35,99 €
35,99 €

Dakako, iste se mogu nositi i sada s obzirom na niže temperature, a osobito cozy izgledaju zataknute u traperice visokog struka ili suknje mini ili midi kroja.

Njihova glavna prednost jest što ćete postići slatki štreberski look neovisno o izboru donjeg dijela odjeće, dok za obuću možete birati totalno cool oksfordice, timberlandice ili gležnjače s čvrstom, stabilnom petom.

32,99 €
26,99 €

Izabrane boje vestica lijepo se nadopunjavaju pa tako možete birati vestu sa svjetlijim i tamnije plavim geometrijskim linijama na beige i krem podlozi ili pak tamnoplavu podlogu s bijelim i crvenkastim prugicama i ispletenih uzoraka.

26,99 €
29,99 €

Brend Springfield vjeran je klasičnom modnom izričaju, stilom je veoma blizu brendovima poput Tom Tailora i s.Oliveru, no cjenovno nešto prihvatljiviji od prethodno spomenutih brendova, pa se tako iznosi ovih vestica kreću od 180,00 do 260,00 kuna.

Ako vam se sviđa ideja matching vestica koje biste uparili sa svojom snažnijom polovicom, sugeriramo ostati na Springfield web stranici i pronaći savršenu “srodnu dušu” vašim zimskim vestama.