FOTO by H&M

Moda

Vesele cvjetne haljine iz H&M-a za temperature iznad 30 stupnjeva!

Viktoria Mikulić 16. svibnja 2022.

Ljeto je stiglo u H&M, sudeći po razigranim bojama ljetnih haljina…

Sunčano vrijeme i vibrantne lepršave haljine tandem su koji nema konkurencije! Iako smo još u svibnju, temperature su toliko porasle da nam se čini kao da je sredina ljeta. Naravno, nećemo se žaliti već objeručke prihvatiti ovu divnu vremensku prognozu.

29,99 €

Ne znamo za vas, no mi smo ovog vikenda ormaru nadjenuli novo ruho. Ne samo da smo izbacili sve zimske komade (da, još uvijek se pokoja dolčevita pronašla na našim policama), već smo i traper i kožne jakne odlučili pospremiti do iduće sezone.

39,99 €

Prednost smo dali T-shirtima, laganim hlačama, svijetlim trapericama u kraćem i dužem izdanju, bluzama s kratkim rukavima, mini suknjama i naravno – haljinama.

Ah, kako je lijepo otvoriti vrata ormara i ugledati sve te živahne boje poredane jedna za drugom.

19,99 €

Haljine smo objesili prema različitim kategorijama, jednobojne smo odvojili od šarenih, a kratke od midi i maxi haljina. Sada je sve nekako lakše pratiti i jutrima više nema mozganja u beskraj jer točno znamo što odjenuti.

19,99 €

Uz nove H&M haljine koje su stvorene za temperature iznad 30 stupnjeva, bit ćete glavna atrakcija. Samo ih navučete i uparite s natikačama ili sandalama s remenčićima i spremni ste osvojiti svijet. Ono po čemu su toliko posebne su njihovi motivi, odnosno cvjetni uzorak i vedre boje. Ove haljine idealne su za lijena poslijepodneva ili vikend španciranja, kada smo ležerni i opušteni.

49,99 €

Koju god odabrali, nećete požaliti jer je floralni print uvijek u modi, stoga kupnjom jedne ili više haljina, nesumnjivo dobivate odjevni predmet za nekoliko godina.