FOTO by IMDb

Film

Venom 3: Tom Hardy vraća se u trećem nastavku

admin 23. veljače 2023.

Pogledajte kako se glumac motivira za snimanje gledajući izbrisane scene iz prvog nastavka

Nakon što su iz Sony Picturesa prošle godine potvrdili i dali zeleno svjetlo za početak snimanja nastavka, glumac Tom Hardy podijelio je svom Instagramu obećavajuće novosti i potvrdu svega navedenog.

Otkako je najavljen, Hardy je na čelu promocije nastavka filma, objavljujući sadržaje o tijeku i procesima realizacije na svojim društvenim mrežama, od potvrde početka pisanja scenarija pa do prvih detalja sa snimanja. 

U posljednjoj objavi možemo vidjeti glumca kako uživa i motivira se za snimanje gledanjem izbrisane scene iz prvog nastavka. Scena prikazuje odlazak u bolnicu, izlazak iz auta i svađu sa svojim alter egom.

Video pogledajte ovdje – https://www.instagram.com/p/Co-F6kGqCny/

Ono što nas žalosti je jedna od objava u kojoj je otkriveno da je treći nastavak franšize ujedno i posljednji i da svi trebaju uživati u ovom “posljednjem plesu” Eddie Brocka.

Ono što nas treba veseliti je otkriće da snimanje trećeg nastavka Venoma kreće ovog lipnja, a trebalo bi završiti negdje oko rujna.

Eddie Brock imao je izlet pun događaja kada je slučajno prebačen na Zemlju-616 u filmu “Spider-Man: No Way Home“.

Postoji velika šansa da bi se ovaj podzaplet iz “No Way Home” na kraju mogao nadovezati u Venomu 3, s tim da se nastavak fokusira na Brockovu potragu za Spider-Manom ​​iz njegovog svijeta.

Ako se to dogodi, nije poznato hoće li se u nastavku pojaviti novi Spider-Man i koja ćemo sve lica imati priliku vidjeti (spominje se i Madame Web).

Datum izlaska Venoma 3 nije poznat, no snimanje će navodno početi u lipnju i možemo ga očekivati negdje u prvom dijelu iduće godine.