FOTO by H&M

Dekor

Veljača nam ne smije proći bez ovih 5 H&M Home noviteta!

Viktoria Mikulić 25. siječnja 2022.

Ljupka šalica i mekani jastučić u obliku srca samo su neki od must-have dekorativnih stvarčica…

Onog trenutka kada me je pobliže počeo zanimati home dekor, shvatila sam da sam odrasla. Kada sam u shopping centru umjesto cipela i torbice radije odabrala tabure ili vazu, sve je bilo jasno.

Ta spoznaja me pomalo uplašila jer mi je nekoć moda bila broj 1, a sada mi je najbitnije da su moja četiri zida opremljena tip top, jer u njima ipak najradije provodim vrijeme (još jedan dokaz da sam ostarjela).

Upravo zato ne čudi što sam svakog tjedna na H&M web trgovini i prva rubrika koja mi padne pod ruku je H&M home.

Fluffy Sinsay hoklice u novom čupavom izdanju!

Budući da su božićne dekoracije pospremljene, vrijeme je za nešto novo. Nedavno smo pronašli preslatke hoklice u Sinsayu, kao i Mickey Mouse stolić kolica koja će uljepšati svaki ambijent, a sada mi još samo nedostaje pokoja sitnica.

Mickey Mouse stolić/kolica ljubav su na prvi pogled!

U H&M-u sam pronašla 5 stvarčica koje neće previše utjecati na prostor, ali će definitivno razvedriti veljaču, kao i moje raspoloženje.

Moji favoriti su: Mekani jastučić u obliku srca puderasto roze boje, šalica od glazirane keramike s motivom i trodimenzionalnim detaljima u obliku simpatične životinje, pastelno rozi stolnjak s cvjetovima koji asociraju na proljetne dane, lila vaza u kojoj će svako cvijeće izgledati još dražesnije i navlaka za jastučić od pamučnog tkanja s aplikacijama za uši.

U nasstavku donosimo galeriju i njihove cijene:

Ako se i vama svidi jena od ovih dekoracija, znajte da za istu nećete morati izdvojiti previše novaca. Svi mi ponekad mislimo da trebamo sve kompletno prenamijeniti kako bi dobili onaj wow rezultat, a nismo ni svjesni da malo pomalo možemo učiniti veliku razliku.