FOTO by Stradivarius / Instagram @ stradivarius

Moda

Veliki povratak cargo hlača! – pronašli smo najbolje modele

Daria Lovrić 23. ožujka 2022.

Popularan trend cargo hlača vraća se iz 2000. godine...

Cargo hlače su svoj vrhunac doživjele prije 20-ak godina, a sada se vraćaju u nešto drugačijem izdanju.

Poznati brendovi predstavili su svoje modernije verzije ovog vojničkog trenda. Noviji modeli se ne razlikuju previše od starih – i dalje ih krase prepoznatljivi veliki džepovi, međutim ovaj su put nešto manji. Modeli novih cargo hlača nešto su uži te su većinom višeg struka.

Cargo hlače savršen su dodatak proljetnoj garderobi. Odlično se uklapaju u ležeran outfit, a sudeći prema Instagram profilima trendseterica odlično pašu i na cipele s visokom potpeticom i na taj način podižu LOOK na jedan drugi nivo.

Velik broj modela cargo hlača pronašli smo u high street ponudi. Većinom su dostupne u neutralnim tonovima i upravo ih je zato vrlo lako kombinirati s ostalim odjevnim komadima. Ako ste nešto hrabriji, izaberite svoje cargo hlače u neočekivanim nijansama i nosite ih kao statement komad. U kombinaciji s visokim potpeticama sigurno nećete proći nezamijećeno.

Potražnja za ovim cool hlačama sve je veća – možda zbog udobnosti, možda zbog lakoće sparivanja s ostalim komadima odjeće, a možda zbog nostalgije. U svakom slučaju, od nas imaju veliko DA. Najbolju high street ponudu pogledajte u galeriji: