FOTO by Instagram

Njega kose

Velike se kopče za kosu vraćaju na velika vrata!

Antonija Andabak 18. svibnja 2020.

U nekim slučajevima velike kopče za kosu nikad i nisu izašle iz mode!

Hair Accessories koji je definitivno obilježio 90-te ponovno postaje miljenik pripadnica ljepšeg spola koje obožavaju podignutu kosu! Zasigurno ćemo primijetiti da Millenial i Z-generacija odbacuju gumice za kosu i objeručke prihvaćaju velike kopče kojima će za čas napraviti frizuru, a izgledat će zabavno, čak i zavodljivo-cijeli dan!

Velike kopče za kosu brzo su zadobile popularnost na Instagramu i TikTok-u gdje djevojke demonstriraju kako napraviti urednu frizuru u svega nekoliko pokreta, nesvjesne kakav comeback ima ovaj hair accessoriese!

Ovaj će trend obožavat one koje su kopče do sada koristile samo da bi maknule kosu s lica za vrijeme beauty rituala, a još će ga više prigrliti uz spoznaju da manje oštećuje kosu od gumica za kosu.

Ovim retro accessoriese-om dobit ćete opuštenu podignutu frizuru, a za originalni 90’s look, izvucite dva pramena uz lice.

View this post on Instagram

🌼

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

Za inspiraciju, pogledajte kako su fashionistice prigrlile hair accessoriese koji će ovo ljeto biti vjerojatno jedan od popularnijih, iako je velika kopča za kosu, sigurni smo, kod mnogih žena bila i ostala ultimativni hit.

View this post on Instagram

The claw clip comeback

A post shared by M A D I S O N R A E (@themadisonrae) on

https://www.instagram.com/p/B_shsuqhhqd/