FOTO by Instagram @ring_legacy / @ringspage / @ringspage

Moda

Veličanstveni zaručnički prsteni koji će očarati svaku pripadnicu ljepšeg spola

Krešimir Šustić 22. siječnja 2021.

Uz ove savršene primjerke, sigurno će reći DA!

Opće je poznato da su pripadnice ljepšeg spola zaljubljenice u modne dodatke, pogotovo u nakit koji upotpunjuje svaku kombinaciju, ali ima i posebno i osobno značenje.

U moru ogrlica, narukvica, naušnica i ostalih primjeraka, najistaknutiji su prsteni koji krase ruke brojnih dama i samim time pokazuju njihov ljubavni status.

Naravno, osim vjenčanih, atraktivni i sudbonosni su i oni zaručnički, koji osim što se pamte cijeloga života, donose veliku prekretnicu u život.

Estetska ljepota i dizajn su prve stvari koje nas mogu očarati i privući, no potrebno je poznavati i ukus odabranice koja će ga ponosno nositi i hvaliti se frendicama.

Kako bi vam olakšali izbor, bacili smo se u potragu za najljepšim i veličanstvenim modelima te istražili ponudu zlatarna: Celje, Zlatni centar Lewiko, Argentum, Dodić i Zaks.

Dijamanti, drago kamenje, biseri ili minimalistički izgled su samo neki primjeri od onih najljepših koji zrače elegantnom i sofisticiranom notom te ostaju kao vječni podsjetnik na bezuvjetnu ljubav.

Dok se neki odlučuju za one koje su naslijedili od svojih mama i baka, drugi žele stvoriti originalan izgled i samim time se bace u kreaciju unikata sa stručnjakom.

Ukoliko ste odabrali savršenu lokaciju na kojoj ćete kleknuti ispred svoje voljene, a još uvijek nemate uvid u prsten koji bi joj savršeno odgovarao, bacite pogled na bogatu galeriju koja slijedi u nastavku.