FOTO by Swarovski / Instagram @quickjewels

Dekor

Veličanstveni Swarovski božićni ornamenti daju raskoš svakom drvcu

Krešimir Šustić 02. listopada 2020.

Kristalni ukrasi u neodoljivim motivima

Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena, sve više nas prati osjećaj koji nam ukazuje na to da uskoro dolazi svečano i veselo razdoblje u godini.

Iako do samog Božića ima još nešto manje od tri mjeseca, trgovine su počele s izbacivanjem ukrasnih predmeta kojima ćemo okititi naše domove.

Tako možemo pronaći lampice i razne dekoracije, te najbitnije od svega, raskošne ornamente kojima ćemo ukrasiti naša božićna drvca.

U većini slučajeva, kuglice koje ponosno stavljamo na bor ne kupujemo svake godine, već iz godine u godinu koristimo iste.

Među njima možemo pronaći čak i one sentimentalne koje su naši roditelji ili bake čuvali iz nekih prošlih vremena, te samim time imaju posebnu vrijednost za nas.

U potrazi za novim primjercima, naletjeli smo na novu kolekciju poznatih kristala Swarowski i ostali zapanjeni raskošem i ljepotom.

Bogata je raznim oblicima poput snježnih pahulja, snjegovića, kućica, božićnih jelki, pa sve do klasičnih okruglih primjeraka popraćenih blještavim sjajem.

Svjesni smo činjenice da su im cijene visoke, no ništa nas ne košta da uživamo u pogledu na dekoracije koje svojom pojavom oduzimaju dah.

U nastavku pogledajte galeriju s naših 15 favorita koje smo izdvojili, a cjelokupnu ponudu ovog luksuznog brenda provjerite klikom na LINK.