FOTO by Pairi Daiza resort

Putovanja

Veličanstveni hotel u zoološkom vrtu nudi nam bliski kontakt s predivnim životinjama

Krešimir Šustić 24. srpnja 2020.

Samo jedno staklo dijeli posjetitelje od tigrova, medvjeda, vukova, pingvina i morževa!

Zahvaljujući brojnim internetskim platformama koje pružaju smještaj diljem svijeta, imamo mogućnosti da ispunimo neke od naših najvećih želja koje se tiču putovanja, te uživamo u kraljevskom tretmanu kakav smo oduvijek priželjkivali

No, ukoliko ste ikada zamišljali da spavate tik do nekih opasnih predatora ili simpatičnih vrsta, dobra je vijest da smo pronašli jedan takav hotel koji će vam to omogućiti.

Novootvoreni zoološki vrt u Belgiji nudi smještaj koji omogućuje gostima da se izbliza i osobno upoznaju s nevjerojatnim životinjskim vrstama koje su stalni stanovnici ove atrakcije.

Kuća morža u odmaralištu Pairi Daiza većim je dijelom podvodna, s jednim bistrim staklenim zidom koji gleda u spremnik ovih veličanstvenih bića uz koja su zabavni trenuci zagarantirani.

Dizajniran je u skladu s arktičkim stilom, u ledenim nijansama srebrne, plave i bijele boje koje pomažu da se u potpunosti uroni u čudnovati podvodni svijet.

Zoološki vrt također nudi sobe s pogledom na medvjede, vukove, polarne medvjede, pingvine i tigrove, a iako gosti možda nemaju puno privatnosti, imat će nevjerojatno blisko iskustvo s preslatkim životinjama.

U svakoj od 10 loža može boraviti do šest odraslih osoba, jedno dijete i jedna beba, a osim dnevnog i spavaćeg prostora s očaravajućim pogledom, apartman ima kupaonicu ukrašenu bijelim zidovima, ledenim motivima i pozlaćenim mesinganim okovima.

Rezervaciju za boravak u ovom zadivljujućem resortu možete obaviti na LINKU, te sebi i svojim najmlađima pokloniti odmor iz snova koji ćete dugo pamtiti.