FOTO by Foto: Instagram @snfcc

Putovanja

Velebno zdanje, rasplesane fontane i nezaboravni pogled na Atenu…

admin 07. travnja 2023.

Bili smo na predstavljanju Xiaomi noviteta, pogledajte dojmove...

Ovog tjedna Atena je bila centralno mjesto predstavljanja noviteta brenda Xiaomi i imali smo priliku svjedočiti tehnološkim inovacijama i odličnom eventu održanom u grčkom “hramu kulture” – Stavros Niarchos Foundation Cultural Center-u.

Foto: Instagram @snfcc

Ovaj javni prostor, gdje svatko ima slobodan pristup i može sudjelovati u mnoštvu kulturnih, obrazovnih, sportskih, ekoloških i rekreacijskih aktivnosti i događaja savršeno se uklopio za mjesto radnje predstavljanja najnovijih tech dostignuća Xiaomi proizvoda.

Na velebno zdanje okruženo zelenilom točku na i stavljaju “rasplesane fontane” koje uključuju 59 okomitih vodenih mlaznica i 10 okretnih fontana koje tvore snažan svjetlosni, zvučni i vodeni prikaz koji osvaja posjetitelje danju, a posebno noću kada do izražaja dolaze i LED svjetla postavljena pod vodom.

Foto: Instagram @snfcc

Plešuće fontane unutar SNFCC kompleksa svakodnevno prezentiraju spektakularne vodene predstave inspirirane melodijama velikih skladatelja i omiljenih pop pjesama. Nismo mogli odoljeti i ne iskoristiti svu raskoš koju ova atrakcija pruža.

Nakon odrađene uvodne špice slijedila je vožnja liftom na najvišu točku s koje se pruža spektakularan pogled na Atenu i njezina brdašca prepuna načičkanih kuća jedna do druge. 

Glavni akter i počasni gost čitavog spektakla bila je nova serija Xiaomi Redmi Note 12 pametnih telefona, dok su svjetla pozornice bila usmjerena na dva modela brutalnih performansi – Redmi Note 12 Pro i Redmi Note 12Pro+.

Nakon impresivne prezentacije svi gosti mogli su se među prvima upoznati sa Xiaomi novitetima u spektakularnom showroomu ispunjenom pametnim telefonima, pametnim satovima, ali i robotskim usisavačima koji su kroz čitavu večer demonstrirali svoju snagu.

Grčki specijaliteti i otvoreni bar zaokružili su ovaj event, a mi se zahvaljujemo Xiaomiju na predivnoj večeri koja je potrajala dugo u noć.

FLASH SALES PONUDA REDMI NOTE 12 PRO 5G I REDMI NOTE 12 (11.4. – 14.4.)

  • Redmi Note 12 Pro 5G i Redmi Note 12 bit će dostupni u flash sales ponudi od 11. do 14.4.:
  • Redmi Note 12 Pro 5G 6+128 GB bit će snižen 70 EUR (s EUR 399 na 329 EUR)
  • Redmi Note 12 4+128 GB bit će snižen 50 EUR (s EUR 249 na EUR 199)