FOTO by Veja

Moda

Veja tenisice – najšarmantniji proljetni modni adut!

Viktoria Mikulić 17. ožujka 2022.

Društvene mreže i profili poznatih influencerica prepuni se fotografija u proljetnim outfitima uz nezaobilazne Veja tenisice...

Ove nedjelje zakoračit ćemo u proljeće, stoga nije iznenađujuće što smo u potrazi za novim odjevnim kombinacijama koje ćemo ponosno pokazivati tijekom sunčanih dana. Vrijeme je da naš ormar doživi transformaciju u vidu svjetlijih boja i efektnih printeva.

Prvenstveno, tražimo udobnu, kvalitetnu i stylish obuću, a to su naravno tenisice s potpisom poznatog brenda koji posljednjih sezona sve više osvaja naša srca…VEJA!

Od 2005. VEJA stvara tenisice na drugačiji način, miješajući društvene projekte, ekonomsku pravdu i ekološke materijale. U ponudi je mnoštvo modela, no jedan nam je ipak posebno zapeo za oko – Campo. Njihov minimalizam osvojio je fashionistice diljem svijeta, a u proteklih nekoliko sezona ove su tenisice zaludile i sve Hrvatice.

One dolaze u nježnim bojama, a odlikuje ih ChromeFree koža koja je glatka i lagana. Dolazi s farmi smještenih na jugu Brazila (Rio Grande do Sul), podvrgava se inovativnom procesu štavljenja u kojem nema kroma, teških metala ili opasnih kiselina. Pojednostavljivanjem procesa štavljenja ograničava se korištenje kemikalija i energije, smanjuje se korištenje vode za oko 40%, a korištenje soli za 80%.

Trenutno je lansirana i nova kolekcija koja neće proći nezamijećeno gdje god se pojavili, a dolazi u nešto upečatljivijem izdanju. Riječ je o kolaboraciji s poznatim svjetskim brendom Marni.

Svaki par je sastavljen ručno, a pritom se lijeva tenisica razlikuje od desne kako bi se dodatno naglasio osjećaj originalnosti koji naglašava dizajn. Potplati se sastoje od 31% amazonske gume, 22% otpada od riže i 12% reciklirane gume.

Veja tenisice ovog će proljeća predstavljati neodoljiv modni adut.