FOTO by PR

Promo

Večernji glamur – kako odabrati idealan model haljine za sebe

PR 31. srpnja 2023.

Idete na svečano događanje i ne znate što biste odjenuli? S ova četiri tipa haljine nikada nećete pogriješiti.

Jedna od ključnih stvari koja dijeli ženu od djevojčice i ženu sa stilom od obične pomodarke je da ova prva zna koja odjeća upravo njoj najbolje pristaje.

Bilo da se radi o modelu traperica ili običnoj bijeloj majici, svaka modno osviještena osoba odmah će prepoznati koji model paše na njeno tijelo – obline, visinu i građu.

Ipak, malo je teže kada dođemo do onih posebnih trenutaka u kojima biramo svečanu odjeću. Upravo zato što je riječ o rijetkim prilikama nedostaje nam iskustva da bismo otišli direktno prema haljini krojenoj točno za nas.

Sreća u nesreći je što postoji toliko veliki izbor večernjih haljina na MODIVO-u među kojima će se usrećiti i najkompliciranije među svim ljubiteljicama mode.

Mala crna haljina

Malo je komada odjeće koje uz bijelu košulju baš svaka žena mora imati u svom ormaru, ali jedan od njih je svakako mala crna haljina. Teško ćete funkcionirati bez nje kao stilskog saveznika. Riječ je o komadu koji se nosi onda kada u zadnji tren nemate što odjenuti, ali o kojemu se istovremeno mašta.

Pojavit ćete se na događanju na koje vam se nužno i neće dati ići samo kako biste je odjenuli. Njen ključni saveznik dobri su modni dodaci zbog kojih će svaki put izgledati kao novi komad i moći ćete je odjenuti bezbroj puta. Idealna investicija!

Koktel haljina

Koktel haljina je seksi, ali elegantna, prikladna da impresionirate roditelje svoga dečka, ali i njegove prijatelje. Nju se može vidjeti na junakinji omiljenog filma, ali i na vlastitoj mami. Svaka žena ima jednu i ona je spašava u kriznim trenucima. Koktel haljina sebi može dozvoliti da odstupa od ostatka vašeg ormara i da pritom savršeno paše vašem stilu. Kako biste je učinili malčice više svojom, bacite oko i na nove Guess torbice koje svaku kombinaciju čine modernijom i generalno posebnijom.

Haljina koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Cijeli život svaka žena čeka onih nekoliko posebnih trenutaka za koje će moći odlučiti da nije moguće pretjerano se urediti. Ide se na frizuru, profesionalnu šminku i pažljivo bira boja noktiju prije pedikure i manikure.

To je dan kada nijedan ulog nije previsok i kada se haljina koju ćete odjenuti bira tako da uzmete onu koja vam se najviše sviđa čak i ako ima visoki prorez na nozi ili niski na dekolte koji ništa ne ostavljaju mašti, čak i ako je od prozirne čipke ili metalik materijala. Dajte si oduška jer svi jednom u životu trebaju modno riskirati.

Duga haljina

Koliko god mala crna ili koktel haljina bile elegantne ništa neće poručiti da ste ozbiljno shvatili događanje na koje dolazite kao haljina duga do poda. Naprosto je nemoguće ostaviti isti dojam s ijednim komadom odjeće kao što je moguće s haljinom koja leluja oko gležnjeva. Ipak, sve manje se žene odlučuju na ovaj potez i upravo zato će se svaka ona koja se odluči nositi je istaknuti iz mase.

Definitivno je prikladna za one datume kada ste kuma na vjenčanju, odlazite na poslovnu zabavu upravo u trenutku dok očekujete promaknuće ili ste naprosto odlučili impresionirati neku posebnu osobu. Duga haljina nikad nije, niti će ikoga ostaviti ravnodušnim.