FOTO by Zara

Moda

Večernja i party izdanja upotpunit ćemo Zarinim modelom oversized clutch torbice

Krešimir Šustić 24. srpnja 2020.

Modni HIT koji stavljamo na listu želja!

Torbice su najpopularniji modni dodatak koji se damama zavukao duboko pod kožu i jednostavno je nezamislivo preživjeti dan, a da uz sebe nemamo barem jedan primjerak u koji ćemo pospremiti najosnovnije stvari.

Posebnu draž imaju clutch modeli za kojima posežemo kada je u pitanju večernji izlazak ili neka od svečanijih prigoda za koje se je potrebno malo više dotjerati, te pokazati svoje najbolje izdanje.

Iako smo navikli da su to većinom malene torbice u koje nam stanu ključevi, novčanik i mobitel, zadnjih godina kao i sve u modnom svijetu, doživjele su promjenu u dizajnu i na policama trgovina zasjale u oversized varijantama.

Trend koji nam se vratio iz 2000-ih godina, okupirao je web shopove omiljenih high street brendova, a mi smo odlučili predstaviti model iz Zare koji nam dolazi u blagim nijansama zelene, roze i zmazano bijele boje.

Prostranije su od onih klasičnih komada koje smo donedavno nosili, a samim time djeluju i efektnije, te nam pomažu da stajlingu dodamo upečatljivu notu koja ne može ostati nezamijećena.

Nimalo nas ne čudi da su postale omiljen izbor brojnih trendseterica zbog mogućnosti kombiniranja s haljinama, suknjama i statement bluzama, širokim krojem hlača, kao i s običnim jeansicama u kombinaciji s t-shirtom i trendi sandalama.

Svoj primjerak možete pronaći u najbližim poslovnicama ili na LINKU ukoliko više preferirate online shopping.