FOTO by Netflix

Film

Večeras gledamo novu Netflix seriju Obsession

admin 13. travnja 2023.

Limitirana erotska serija od 4 nastavka spremna je za binganje

Danas je na Netflix izašla serija Obsession – limitirana serija od samo četiri epizode koje ćete pogledati u jednoj večeri.

S obzirom na to da je danas “mali petak”, iskoristite ovaj kišni i tmurni dan za 160 minuta binganja nove, kako navode – erotske poslastice.

Obsession erotski triler
Foto: Netflix

Triler prepun vrućih scena skriva priču o aferi i strašnim posljednicama koje ona donosi. Ljubitelji BDSM pikanterija mogli bi doći na svoje jer ova serija se svodi na kontroliranje i dopuštanje drugima da imaju kontrolu. 

Obsession erotski triler
Foto: Netflix

Možda mislite da se radi o još jednoj “50 nijansi sive” tematici, ali najave kažu da će se tek duboko u četvrtoj epizodi otkriti stvari koje ju čine intrigantnom.

Obsession erotski triler
Foto: Netflix

Limitirana četverodijelna serija prati uzbudljivu seksualnu aferu između Williama Farrowa, talentiranog kirurga, i Anne Barton, zaručnice njegova sina, koja se, prema službenom sinopsisu razvija u opasnu opsesiju s razornim posljedicama za cijelu obitelj.

Obsession erotski triler
Foto: Netflix

Ova nova Netflixova triler drama u četiri dijela temelji se na romanu Josephine Hart “Damage” iz 1991. godine.

Čini se da je izvorni naslov romana prikladniji jer iako je riječ o opsesiji, znamo da iza nje dolazi i šteta koju opsjednuti ljudi uzrokuju. Adaptaciju romana potpisuje scenarist Morgan Lloyd Malcolm.

Ako nemate plan za večeras vrijeme je da napravite kokice i zauzmete omiljenu pozu ispred televizora.