FOTO by IMDb

Film

Večeras gledamo…. 365 Days: This day!

admin 27. travnja 2022.

Napokon je izašao, a mi smo spremne za čašu vina, Lauru, Massima i...Nacha!

Iako je tek utorak i do vikenda nas dijeli još tisuću svjetlosnih godina, ipak imamo razloga za veselje. Danas je na Netflixu krenulo prikazivanje filma “365 Days: This day“, nastavak popularnog erotskog trilera iz 2020. godine.

Foto: IMDb

U prvom nastavku gledali smo kako je sicilijanski mafijaš Massimo oteo Lauru te joj ponudio sve ako se odluči udati za njega. Nakon dvije godine pitamo se što se dogodilo sa sudbinom Laure budući da je priča završila dramatično s puno upitnika. Laura je otkrila svojoj najboljoj prijateljici Olgi da je trudna, ali to nije imala priliku reći Don Massimu prije njihova vjenčanja.

Foto: IMDb

Trailer prikazuje vjenčanje Laure i šefa sicilijanske mafije Massima u društvu obitelji i najbližih. Čini se da je Massimo pretjerano zaštitnički nastrojen prema Lauri i bori se sa svojim odgovornostima prema obitelji i svom poslu, dok se Laura upoznaje s novopridošlicom Nachoom, koji plijeni njezinu pozornost.

Laurina najbolja prijateljica Olga također se vraća u nastavku ove erotske trilogije poljske autorice Blanke Lipińske. Trailer prikazuje kako se Laura povjerava Olgi te čuva “mračnu tajnu” od Massima. I dok se u prvom dijelu, nakon otmice, Laura zaljubila u Massima, nastavak obećava ljubomoru, izdaju i mogući ljubavni trokut.

Foto: IMDb

Nadamo se da ste obavijestili najbolju frendicu, da ste stavili hladiti vino i da je sve spremno za gledanje nastavka popularnog filma 365 Days. Idealno za ovaj tmuran, kišan dan, zar ne?