FOTO by Zara

Moda

Već od 79,90 – 20 torbi iz Zare na sniženju!

Krešimir Šustić 28. prosinca 2020.

Must-have modeli koji će nam pomoći da sa stilom uđemo u 2021.

Nakon što smo si za blagdane dali oduška i unijeli u sebe pozamašan broj kalorija, vrijeme je da se pozabavimo nakupljenim kilogramima i svoju liniju dovedemo u red.

Najbolje za to je definitivno omiljena tjelesna aktivnost fashionistica, shopping, koja od nas zahtijeva da trčkaramo gradom ili trgovačkim centrom u potrazi za trendi stvarčicama.

Srećom, zimska sniženja su preuzela glavnu ulogu u izlozima i na web shopovima high street brendova, zbog čega osjećamo veliki nalet pozitivne energije.

Tražeći ono nešto posebno, naletjeli smo na odličnu ponudu robne marke Zara koja u svom bogatom asortimanu sadrži mali milijun upečatljivih modela najdražih modnih dodataka, torbica.

Kako bi sa stilom ispratili ovu turbulentnu 2020. godinu i u Novu ušli obnovljeni, počastit ćemo sebe i svoju privatnu kolekciju barem jednim primjerkom neizostavnog accessoriesa.

Ljepotice koje dolaze u šarenim bojama, raznim oblicima i zanimljivim uzorcima s neodoljivim dodacima čekaju na ponosne vlasnice kako bi bile uvrštene u one najbolje stajlinge.

Tako ćemo dnevne casual outfite obogatiti shopper i vrećastim modelima, poslovne lookove lakiranim i kožnim, dok ćemo svečanija i party izdanja ( u nekim boljim vremenima) upotpuniti malenim statement primjercima stvorenim da ukradu pažnju.

Galerija s fotografijama koja slijedi u nastavku donosi must-have modele za dnevna i večernja izdanja čije se cijene kreću već od 79,90 kuna, a možete ih nabaviti u najbližoj poslovnici ili na LINKU.