FOTO by Sinsay

Dekor

Već od 3,49 eura! Sinsay umjetni tulipani jednako graziozni kao njihove prave inačice!

Viktoria Mikulić 18. siječnja 2024.

Ako želite stvoriti vizualno privlačan prostor, svakako dodajte tulipane u svoj ambijent...

Ponekad je dovoljan samo jedan cvijet da se osjećamo bolje, zar ne? Iako obožavamo ruže, u nadolazećem razdoblju prednost ipak dajemo drugoj vrsti cvijeća, onoj koja nas uvodi u proljeće…

Tulipani nisu samo prekrasno cvijeće za darivanje, već predstavljaju mnogo više. Ako želite dodati dašak elegancije i svježine u vaš dom, ne tražite dalje od tulipana. Njihove žive boje i graciozni oblici čine ih svestranim za različite stilove interijera.

Predivni! Tulipani koji ne zahtijevaju brigu najpoželjniji su proljetni home dekor!

Bez obzira imate li ih u svom vrtu ili ih kupujete u provjerenim cvjećarnicama, tulipani su cvijeće koje nam uvijek izmami osmijeh na licu.

Ako pak niste skloni održavanju istog ili želite da vam tulipani potraju dulje od tjedan dana, dopustite da vam predstavimo umjetne primjerke iz Sinsaya, koji su vrlo sličnim pravima.

Najšarmantniji modni dodatak ovog proljeća su tulipani!

Umotan u vrpcu, žuti, puderasto rozi i bijeli tulipani sa zelenilom izvrstan su dodatak blagovaonskom stolu ili komodi ususret uskršnjim danima, dok će nježno rozi i ljubičasti biti savršen dekor u staklenim vazama već u narednim danima.

Njihove cijene kreću se od 3,49 do 6,99 eura i must-have su svakog doma.