FOTO by Temu

Dekor

Vaza u obliku knjige za sve knjiške moljce

admin 28. lipnja 2024.

Oživite svoju policu s knjigama ovom lijepom vazom

Ljubitelji dobrog štiva jedva su dočekali ovaj ljetni period kada čitanje knjiga na plaži postaje omiljena aktivnost. Čak i oni koji nisu skloni čitanju, ljetni period iskoriste kako bi, uživajući na ležaljci i suncu, vrijeme skratili čitajući.

Ako vam godišnji još uvijek nije na vidiku i svoje knjige listate u klimatiziranom dnevnom boravku onda smo pronašli jednu dekoraciju koja bi vam mogla upotpuniti i uljepšati prostor.

Vaza u obliku knjige
Foto: Temu

Unutar Temu web trgovine pronašli smo vazu u obliku knjige koja neće samo krasiti vašu policu već će i podignuti atmosferu čitave prostorije. 

Izrađena od visokokvalitetnog akrila, ova vaza svojom će elegancijom privući pozornost svakog vašeg gosta, a njezin kompaktan dizajn može se neprimjetno uklopiti u svaki dio vašeg doma.

Vaza u obliku knjige
Foto: Temu

Osim za sebe, ovu vazu možete iskoristiti i kao odličan poklon svim knjiškim moljcima koji u svom domu vole stvoriti umirujuću oazu za čitanje.

Vaza u obliku knjige
Foto: Temu

Izrađena je od akrila debljine četiri milimetara, tako da, osim što imitira izgled stakla, možete biti sigurni da se neće razbiti.

Pronašli smo je unutar Temu web trgovine i nadamo se da tse dobili inspiraciju za vašu novu dekoraciju doma.