FOTO by Mohito

Moda

Vatreno crveni top s ružom za sve strastvene žene!

Viktoria Mikulić 28. lipnja 2024.

Mohito ima novog favorita!

Ako se ovog ljeta želite istaknuti iz mase i plijeniti pozornost kamo god se uputili, svakako biste svojoj garderobi trebali dodati barem jedan odjevni komad u crvenoj boji.

Unutar web trgovine Mohito pronašli smo jarko crveni top s detaljem ruže koji će jednako dobro pristajati crnkama, brinetama i plavušama.

Tražite savršen look za spoj? Zgrabite ovaj crveni kratki top i kombinirajte ga s odgovarajućom mini suknjom. Dodajte štikle i mini torbu za šik izgled.

Ako pak svom svakodnevnom izgledu želite dodati malo drame, Mohito top izvrsno će izgledati uz par traperica i blok sandale s remenčićima.

Ponekad je jedan odjevni komad sasvim dovoljan da osvježi naš ljetni ormar i osigura nam komplimente, a ovaj novitet s potpisom high street brenda definitivno bi se mogao svrstati u tu kategoriju. Njegova cijena od 32,50 EUR uvrštava ga u nezaobilazne ljetne komade, kao i činjenica da ovakav model nikada ne izlazi iz mode.

Crvena boja i preplanuli ten bit će glavna atrakcija na gradskom asfaltu, kao i diljem Jadranske obale. Uz ovaj atraktivan top možete iskombinirati decentnu ogrlicu ili viseće naušnice, kao i crveni ruž.

Ako se i vas jednako dojmio, više detalja o Mohito topu potražite na njihovoj online trgovini.