VATRA – AKUSTIK RASPRODAN / POŽURITE PO ULAZNICE ZA ELEKTRIK U TVORNICI KULTURE

Viktoria Šafranić 18. svibnja 2017.

VATRA - 19. i 20. 5. 2017. u Tvornici kulture

Ulaznice za prvi od dva rođendanska koncerta Vatre Akustik u Tvornici kulture su rasprodane. Upravo će na tom koncertu u petak, 19.05. bend predstaviti svoj novi, ujedno i prvi live album u karijeri ‘Akustik u Lisinskom’. U prodaji je ostalo još samo manji broj dvodnevnih ulaznica koje će se moći kupiti u petak na blagajni Tvornice.

Ulaznica za Elektrik u subotu 20. svibnja u Tvornici kulture još ima i moći će se kupiti na blagajni Tvornice u petak i u subotu. Podsjećamo, koncertima u Tvornici Vatra obilježava punoljetnost – 18 godina benda i po prvi puta u karijeri u istom prostoru u dva dana održava dva različita koncerta sa različitim set listama pjesama.

Ivan Dečak vas sve još jednom poziva u Tvornicu:

”Ima li ljepšeg poklona za 18. rođendan od dvodnevnog Vatrometa koji nas čeka ovoga petak i subote u Tvornici kulture! Hvala svima koji ste kupili ulaznice i tako petak već danas učinili rasprodanim rođendanskim partijem! Požurite po svoj primjerak ulaznice za subotu pa zajedno pušemo rođendanske svjećice!”
Satnica za koncerte je sljedeća:

PETAK, 19.5.
VRATA/BLAGAJNA: 21:00 / VATRA: 22:00 .

SUBOTA, 20.5.
VRATA/BLAGAJNA: 20:30 / VATRA: 22:00

Koncert Akustik u petak, 19.5. je sjedeći i zato pozivamo sve koji su osigurali ulaznice da na vrijeme dođu u Tvornicu i osiguraju svoje mjesto jer sjedala nisu numerirana.

Ulaznice za subotu (20.5.) i dalje su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, u Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu Zagreb (Paromlinska 49/1), po sljedećim cijenama:

85 kn / pretprodaja
110 kn / na dan koncerta

DVODNEVNE:
125 kn / pretprodaja /
Vidimo se u Tvornici!

Ovdje pogledajte Vatra “Gorim (akustik)”: