FOTO by H&M / Instagram @hm_kids

Elegant

Vaše dijete postat će medvjedić u ovom H&M Kids kompletiću!

Mia Vodopija 05. listopada 2021.

Djeca će poludjeti za ovim malim ušima…

Jesenski dani i listopadsko sunce su varljivi. Iako mi i dalje nismo pospremili kratke rukave ili laganije bluze te ih nosimo uz kapute i balonere, naša dječica moraju biti zabundana.

Neizbježno nam dolazi, niske temperature i kišno vrijeme! Jesen će napokon pokazati svoje zube. Upravo zbog te šarene kraljice mirisa jabuka i cimeta moramo nadodati nekoliko novih komada u dječjoj garderobi.

S obzirom na to da su naši klinci i klinceze zanimljiva mala bića koja samostalno razmišljaju svojim glavicama, oni će sami htjeti odabrati odjevne komade koje će nositi. Zašto im na izbor ne bi dali nešto novo i zabavno i, povrh svega, mekano?

24,99 €

H&M Kids nas uvijek oduševi svojom ponudom, a danas nam je za oko zapeo smeđi komplet s likom medvjedića.

24,99 €

Napravljen od frotir materijala, koji je izuzetno mekan, nemojte se iznenaditi ako će vaši mališani htjeti prespavati u novom H&M kompletiću.

Uz smeđi dvodijelni kompletić možete kupiti rukavice iste boje, kao i kapu, koja ima medvjeđe uši, oči i maleni osmijeh.Vaše dijete će izgledati apsolutno prekrasno u H&M Kids frotirnom kompletiću kombiniranom s rukavicama i kapom s malim životinjskim ušima.

14,99 €

Zasigurno će sva dječica u parku ili vrtiću htjeti dotaknuti medvjeđe uši kapice vašeg djeteta.

Kompletić možete kupiti putem LINKA, a rukavice i kapicu OVDJE.