FOTO by CatROUND

Ljubimci

Vaša mačka je lijena i ima par kilograma viška?

admin 09. ožujka 2022.

CatROUND - vrijeme je za trening

Današnje mačke nisu kao nekada, većina njih je razmažena i uživa status kraljice obitelji. Nema više buđenja u zoru i odlaska u lov na miševe, današnje mačke spavaju do kada žele.

Znaju da će im njihovi vlasnici (čitaj robovi) spremiti frišku vodu i konzervu njihove omiljene hrane te da su spremni posvetiti im nekoliko sati pažnje i češkanja.

Mačke u kapitalizmu uživaju sve blagodati koje on nudi, a lukave kao što jesu, iskorištavaju ga maksimalno. Nije čudo da su se neke mačke ulijenile i da im treba trening spartanskog režima kako bi se vratile na staro.

CatROUND je traka za trčanje kružnog oblika u kojoj će vaš ljubimac, svakodnevnim treningom, napredovati iz pretile mačke u pravu atletu.

Kućne mačke su možda zaboravile da nose gene danas najvećih predatora poput leoparda ili tigra i treba ih podsjetiti da su se previše opustile.

Jednom kada “namamite” mačku unutar CatROUND-a počinje trening i vaša mačka će morati uhvatiti ritam okretanja i prisilnog trčanja. Bitno je da mačke shvate da je ovo igra, ali one su prelukave i koristit će svaku priliku za zabušavanje i bijeg.

Jednom kada ju naviknete na ovaj kolut i jutarnje treninge vaša će mačka osjetiti napredak i bit će spremna da ju pustite da se snađe u divljini.

Šalu na stranu, ovo je jedan super dodatak za vašu lijenu mačku, a pronašli smo ga unutar CatROUND web trgovine. Cijena je paprena, ali zdrav život vaše mačke nema cijenu…