FOTO by Amazon

Ljubimci

Vaša mačka će za Božić grebati samo svoju Christmas grebalicu!

Antonija Andabak 27. listopada 2021.

Došlo je vrijeme da se skine s božićnog drvca!

Blagdani su vrijeme koje mnogi od Vas jedva čekaju, što zbog druženja, što zbog onog blagdanskog duha koji se osjeti u gradu ili pak godišnjeg kojeg ćete pošteno iskoristiti. Od božićnih darova, božićnih zabava, božićnih kolačića i božićnih drvca, nije ni čudo što se smatra najdivnijim dobom. Ali uz sve te dobre stvari dolaze situacije koje testiraju naše dobro raspoloženje.

Božićne lampice su pažljivo obješene, kupili ste nove kuglice i postavili jaslice s figuricama ispod bora. A što učiniti kada vaš razmaženi mačak odluči testirati jeste li dobro pričvrstili kuglice i kakav ste bor odabrali ove godine?

Govoreći o kućnim ljubimcima, zapamtite da naši krzneni prijatelji zahtijevaju dodatni nadzor tijekom praznika – osobito oko tog primamljivog, potpuno ukrašenog božićnog drvca. Kako biste spriječili da super znatiželjne mačke pomiješaju blagdansko drvce sa svojom grebalicom, morat ćete izvući asa u rukavu i kupiti poklon prije nego što stigne Badnjak.

Dozvolite da Vam predstavimo originalnu grebalicu u obliku božićnog drvca. To je grebalica za mace u primamljivoj zelenoj boji s imitacijom grana pri vrhu nove igračke, koje zapravo i imaju obješene pufnaste ukrase kojima će se zaigrana životinjica baviti satima.

Vlasnici iste su oduševljeni i ima samo pozitivne recenzije, što zbog snižene cijene što zbog praktičnosti i osiguranja da će se ove godine mačka držati podalje od pravog božićnog drvca!

Ovu spasonosnu grebalicu možete naručiti OVDJE!