FOTO by Amazon

Ljubimci

Vaša maca uživat će u ovoj kućici na grijanje i za vrijeme nižih temperatura!

Antonija Andabak 09. listopada 2021.

Ako više voli biti vani nego unutra, ova će ju kućica grijati cijelo vrijeme!

Ljubitelji životinja sretni su što mnoge pet trgovine nude pregršt zanimljivih opcija kada je oprema za zabavu i praktičan život čupavih ljubimaca u pitanju. Ovoga puta fokusirat ćemo se na mudre, prepredene ali umiljate mace.

Svatko tko ima mačku u stanu ili kući zna da im treba osigurati dovoljno aktivnosti, zabave i sigurnost. Ako imate macu koja više boravi vani nego unutra, za njih je to povoljno sve dok se temperature ne spuste kada se i one najtvrdoglavije žele zašuškati na toplom ali i dalje biti – vani. Smatrajte ovakav slučaj riješenim jer će vaša vanjska maca uživati u kućici za ljubimce koja se podešavanjem zagrijava na ugodnu temperaturu.

Zagrijana kućica za mace – 450,00 kn

Ova kućica/sklonište dizajnirano je kako bi pomoglo macama pobijediti oštru zimu i niske temperature. Napravljena je od čvrstog materijala koja je čini vodootpornom te sadrži vrata s dvije strane s plastični preklopima koja su učvršćena čičak trakom. Zagrijana verzija sigurna je za nepovoljne vremenske uvjete i certificiran od strane tvrtke za standarde električne sigurnosti što su prepoznali brojni kupci jer ova kućica ima više od sedam tisuća pozitivnih povratnih informacija!

Iako se prodaje za mačke na otvorenom, kućica se bez problema može koristiti i za pse i mace u zatvorenim prostorima koje borave u hladnijim prostorijama kuće poput garaža ili predsoblja. Dolazi u nekoliko verzija boja od kojih je najpopularnija maslinasta, te dvije imitacije drveta.

Ovakve kućice savršeno su rješenje i za napuštene životinje koje traže zaklon u zimsko, hladnije vrijeme te mnoge udruge apeliraju da se ovakve kućice uvedu kao obavezne na mjestima gdje se okupljaju napuštene životinje.

Cijena ovog praktičnog dizajna iznosi 450,00 kuna i možete je naručiti na web shopu Amazon.