FOTO by Amazon

Ljubimci

Vaša će mačka cijeli Božić chillati u kućici u obliku soba!

Antonija Andabak 20. prosinca 2021.

Osobito će uživati one malo ljenije mačke!

Mačke su naveliko poznate po tome da od svog vlasnika uzimaju najbolje, i to samo kada one žele. Na to su ti isti vlasnici navikli ali si ponekad, unatoč ogrebotinama, ne mogu pomoći a da ne pomaze svog ljubimca, baš kada mu i nije do maženja.

Kako bi izbjegli bilo kakve nedoumice o tome kako udovoljiti svom krznenom ljubimcu, predlažemo ići za nečim suptilnijim, a opet dovoljno praktičnim da služi svrsi u kojoj će životinjica uživati.

Predstavljamo kućicu za mace u obliku soba koji će osim savršenog udobnog ležaja biti i vrlo interesantan dekorativni božićni predmet u vašoj dnevnoj sobi!

Pruge geometrijskih festivalskih uzoraka krase ovaj krevet zatvorenog tipa kako bi stvorili ugodan ambijent u prostoru za spavanje vaših krznenih prijatelja.

Uz rokove soba i ostale božićne ukrase u prostoriji, divno će se uklopiti pored božićnog drvca kako biste svojoj sobi dodali ekstra festive look.

Ovaj udoban i vrlo sladak krevet ima dovoljno mjesta na kojem se može smjestiti vaš ljubimac i dovoljno je lagan da ga možete premještati gdje poželite. Protuklizno dno drži krevet za kućne ljubimce na mjestu dok se vaša mačka migolji.

Elegantan krevet ide uz bilo koju shemu uređenja doma, što bi vas posebno trebalo osvojiti ovih dana. Odlična stvar kod ovog kreveta jest da se lagano može očistiti u perilici.

Sada kada znate sve prednosti (i isključivo porednost), vrijeme je da svog ljubimca iznenadite i ponudite mu opciju za odmaranje koju neće odbiti!