FOTO by hm.com

Ljubimci

Vaš ljubimac izgledat će neodoljivo na božićnim fotografijama u H&M džemperu!

Antonija Andabak 19. listopada 2020.

U ovakvom će izdanju vaš ljubimac postati glavna "njuška" svih božićnih zbivanja!

I ove će godine za vrijeme božićnog ushićenja, glavni Instagram hit biti obiteljske fotografije u X-mas izdanju koji će prikazivati pravu zimsku idilu. Dražesni prikazi druženja s najmilijima ne bi smjeli zaobići naše najvjernije prijatelje – pse.

Bili dog ili cat person, složit ćete se u jednom, H&M i ove godine, bez premca, domišljato brine o održavanju topline naših četveronožnog ljubimaca!

Nakon što smo predstavili ovosezonsku kolekciju za male dlakavce, odnosno džempere koje bi lako mogli nositi čim se temperatura malo spusti, vrijeme je da upoznate savršen božićni pulover koji će se zasigurno svidjeti vašem najboljem prijatelju, osobito ako ga inače “cifrate” tijekom godine.

U ovakvom će izdanju osvajati srca na prvi pogled!

Bijeli pulover s izvezenim božićnim jelkama, srcima i poklonima i crvenoj i zelenoj boji, tematski je accessories kojem će mali dlakavac vedro prilaziti i gurati njuškicu da ga isproba čim prije!

Glavna će “njuška” postati kada na društvenim mrežama objavite fotografije gdje uživa u blagdanskim aktivnostima poput kićenja bora, pripremanju kolača ili otvaranju poklona, a najviše ćete bodova iliti “lajkova” dobiti odlučite li i vi kupiti ovakav pulover kako biste postali pravi matching duo!

Džemper možete naručiti i to isključivo online po cijeni od 75,00 kn na službenoj H&M stranici.