Obuća

Vans Old Skool – kultni model koji ne zastarijeva!

Viktoria Šafranić 18. travnja 2017.

Prepoznatljiva krivudava crta postala je nezaobilazan modni trend

Vans Old Skool – Neki modni trendovi brzo dolaze i još brže prolaze, neki se zadržavaju malo duže nego ostali, a neki su vječni. Ipak, da je na sceni s jednim modelom moguće opstati čak 50-ak godina, dokazuju dva velika imena u svijetu lifestylea.

Vans Old Skool

Prije svih, to je za rukom pošlo modnom gigantu Adidas, čiji je Superstar model, po prvi puta lansiran davne 1969. godine, proteklih sezona po mnogim istraživanjima proglašen planetarno najtraženijim i najpopularnijim tenisicama. Ove sezone, istom fenomenu svjedočimo zahvaljujući Vansu i njihovom kultnom modelu Old Skool. Sretna dobitnica prekrasnih Vans Old Skool rozih tenisica je Sanja Kopričanec. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Vans Old Skool

Vansice su proslavili skateri i kalifornijska scena 70-ih godina prošlog stoljeća, no danas Vans uspješno vlada od lifestylea do high fashiona, što ga odmiče od etikete isključivo skaterskog brenda. Vans Old Skool.

Vans Old Skool

Dokaz tomu su i mnoge svjetske face, koje su po pitanju mode i stila još uvijek stara škola te svoje stylinge redovno upotpunjavaju Old Skool modelom tenisica, koje se zbog svoje ležerne, cool i mladenačke vibre s nevjerovatnom lakoćom uklapaju u najrazličitije modne stilove, čak i u onaj slavnog hip-hopera s neupitnim smislom za modu – Kanye Westa. Vans Old Skool.

Vans Old Skool

Ovaj najprodavaniji i najprepoznatljiviji Vansov model, s bijelim džonom i krivudavom crtom, tijekom godina izašao je u bezbroj varijacija, boja i uzoraka, a aktualnu kolekciju možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima diljem Hrvatske te na web shopu www.shoebedo.com

#kultna IGRA DARIVANJA

U suradnji sa ShoeBeDo, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo s neodoljivim Vans Old Skool modelom tenisica. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.