FOTO by Vans

Bizar

Vans model u upečatljivom izdanju koji ne želimo u svojoj kolekciji

Daria Lovrić 03. siječnja 2023.

Čini se da neki brendovi nisu najbolje započeli ovu godinu...

Iako se volimo skockati i naš look upotpuniti visokim potpeticama, dobre stare tenisice imaju posebno mjesto u našem srcu, ali i ormaru.

Vjerujemo da svatko od vas ima i po nekoliko pari tenisica, ovisno o godišnjem dobu i aktualnim trendovima, ali ste i dalje u potrazi za najnovijim parom kojim ćete oplemeniti kolekciju.

Kultni brend Vans prilikom lansiranja svake nove kolekcije najviše pažnje pridaje uličnoj modi. Iako su njihovi modeli prvenstveno casual i sportski, posljednjih sezona njihov je dizajn na naše oduševljenje poprimio i elegantnu notu.

Njihovi modeli gotovo uvijek idu u korak s najnovijim svjetskim trendovima i njihovi smo veliki fanovi, međutim ovog puta poznati brend baš i nije najbolje započeo godinu.

Vansice – bezvremenske ikone u novom ruhu

Ususret „Godini zeca“ Van je lansirao novo izdanje tematskih tenisica s glatkom, sivom površinom na koju možete dodavati ili micati razne detalje po izboru.

Vans DIY Hi VLT LX “Year of the Rabbit”
Vans DIY Hi VLT LX “Year of the Rabbit”

Mnoštvo tekstura, tkanina i dezena čine ovaj upečatljivi model previše ekstremnim za naš ukus. Pahuljasto bijelo krzno, karirani efekt, zakrpe, vezeni detalji i mnoštvo boja krase „novogodišnji“ model koji će zasigurno biti primijećen i istaknuti se u masi, ali u upotpuniti našu bizar rubriku.

Ako se nas pita, željno iščekujemo Vans novitete u nešto elegantnijem ili cvjetnom izdanju.