Obuća

Vans lansirao pink cvjetnu kolekciju s 4 ključna komada!

Viktoria Mikulić 20. siječnja 2020.

Noviteti za koje vrijedi izdvojiti trenutak...

Ako ste ovih dana u potrazi za jaknom, kapom, tenisicama ili ruksakom, a pritom volite živahnije boje i uzorke, nova Vans kolekcija mogla bi vas očarati. Iako nije za svakoga, osobito ne za one koji se ne vole isticati, prave hrabrice znat će je uklopiti uz svoj svakodnevni look.

Nova linija sastoji se od 4 ključna komada koje osim pink boje, krase grančice i lišće koje nas na prvu asocira na jesen, dok je roza nijansa uvertira u proljeće.

Nas su najviše šarmirale tenisice koje će se idealno uklopiti uz lepršave haljine i suknje, kao i proljetni baloner ili jaknu od brušene kože u omiljenoj bež boji.

Iako su trenutno najtrendi mini ruksaci, nama je ovaj s potpisom Vansa totalno šik. Dovoljno prostran da s njim možete u običnu šetnju, na planinarenje ili na putovanje, a opet i dovoljno stylish u svakom trenutku, neovisno o vašoj ruti.

Tu su još i topla jakna koja će odagnati oblake te kapa za sve coolerice.

P.S. Ono što ne bismo preporučili je kombinirati ove artikle zajedno jer biste tako mogli stvoriti kontra efekt budući da je svaki za sebe dovoljno upečatljiv.