FOTO by sneakernews.com

Moda

Vans HOROR kolekcija odaje počast klasicima IT, The Shining, Friday The 13th…

Mia Vodopija 01. listopada 2021.

This is Halloween, this is Halloween!

Dok je trajalo ljeto, neki su se veselili jeseni i rujnu, a sada nam rujan već odlazi. Na sreću, čari i magija listopada uljepšat će nam sivu svakodnevicu i unijeti spooky dozu u naše živote.

Noć vještica iliti Halloween, popularni je američki blagdan, koji se polako proširio i kod nas. Upravo zato, u desetom mjesecu možemo kupovati bombone i slatkiše neobičnih oblika zombija, očiju ili “mozgova” te naravno, duhova.

Duhovi, vještice, kotlovi, crne mačke, velike narančaste bundeve zlog izraza lica i ostale memorabilije najstrašnijeg dana u godini polako viđamo na Instagramu i po internetu, a vjerojatno ćemo uskoro i unutar trgovina.

Uoči mjeseca u kojem slavimo Noć vještica, kultni brend obuće Vans je u suradnji s Warner Bros-om predstavio kolekciju u spomen na neke od najpoznatijih filmova horor žanra.

Sastoji se od najmanje šest tenisica spremnih za različite aktivnosti, a tenisice su ukrašene slikama iz kultnih horor klasika, poput filmova IT, The Shining, Friday the 13th i The Lost Boys. Kolekciju možete checkirati u galeriji ispod!

U cjelini, zbirka odaje počast nekima od najstrašnijih filmova koji su se pojavili na velikom ekranu u posljednjih 80 godina, pružajući pravu poslasticu onima koji su dovoljno hrabri da ih dodaju u svoju zbirku prije 31. listopada.

Datum izlaska kolekcije je 1. listopada 2021., kada se možete potruditi zgrabiti koji komad ovih, uistinu unikatnih, Vansica.