FOTO by Instagram @antoniadreaming / @rosalitasrest

Dekor

Vanjske kade koje će potpuno transformirati vaše dvorište

Mia Vodopija 15. srpnja 2021.

Jednom kada pogledate ove romantične kade, dvaput ćete razmisliti o tome kako biste uredili dvorište i trijem

Toliko je opcija koje trebate uzeti u obzir kada razmišljate o tome što želite u svom domu. Uz dizajniranje unutrašnjosti vašeg doma i kreiranje famoznog interijera, u ljetnim mjesecima ipak više pažnje posvećujemo vanjskom uređenju i detaljima koji će upotpuniti naš eksterijer.

Za sve koji imaju hidromasažnu kadu na vrhu popisa želja za dvorište, evo trenda koji svakako želite checkirati: vanjske kade. Da, ne šalimo se niti malo – kada u vašem dvorištu.

Vanjske kade se koriste u toplicama i luksuznim hotelima diljem svijeta, a ovo opuštajuće i meditativno namakanje na otvorenom možete rekreirati u udobnosti vlastitog dvorišta.

Jednom kada pogledate ove romantične kade, dvaput ćete razmisliti o tome kako biste uredili dvorište i trijem.

Pomisao na opuštanje u ljetnoj noći vanjskim namakanjem dovoljna je da vas što prije pošalje u lov na vanjsku kadu. U međuvremenu možete sanjariti kroz ove slike prekrasnih vanjskih kada.

Budući da su ove kade tradicionalno dizajnirane da u njima bude samo jedna osoba, one obično ne zauzimaju puno prostora. To znači da su fleksibilne i da se lakše mogu uklopiti u vaše dvorište i vanjske prostore.

Samo vas moramo upozoriti – nakon što se opustite u toploj i aromatičnoj vodi vanjske kade pod vedrim nebom, kupanje u kupaonici više nikada neće biti uzbudljivo.